Kommentar

Jag fick en väldigt arg kommentar från en mamma. Hon skrev att jag skulle sluta peppa småtjejer o blablabla massa skit. Du hade ingen blogg så jag svarar här. Jag peppar ingen på denna bloggen. Eler jag peppar J, men jag har inte bloggen för att få andra att gå ner i vikt. Denna bloggen är för mej för att jag ville ha den. Jag tvingar ingen att läsa. Om ni inte gillar bloggen så är det bara att gå härifrån.. Vad fick du att jag peppar andra  tjejer genom bloggen ifrån..

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-05-19 @ 01:06:32
URL: http://idabom.blogg.se/
Postat av: mamma som bryr sig

Du skrev på min dotters blogg att ni peppar varandra!! Peppar varandra till döds? Sluta upp med detta och väx upp istället! Bara för att du mår dåligt så behöver du inte dra ner andra. Behöver väl inte nämna detta för det vet väl du redan...men om du fortsätter svälta dig kommer du aldrig att få lyckan att bli mamma, ditt hår kommer att ramla av och dina tänder förstöras, ditt skelett kommer att vara så skört att du knappt kommer att kunna sitta. Tro mig, jag vet vad jag pratar om.Men du? Hoppas du kommer till insikt och går upp lite i vikt, var glad för din kropp som du fått som gåva, var glad att du kan se, gå, röra dig och höra. Du har redan fått mer än vad många andra längtar efter. Ta hand om dig!

2009-05-19 @ 14:13:20

Kommentera inlägget här:

Vad heter du ?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0