Äntligen.

Har suttit en stund på D,s balkong nu. Har varit skugga skitlänge men nu kom solen äntligen. Skönt !

Kom hit runt halv 11, fanns inga knäckemackor kvar så tog en halv grovmjukis och en kaffe.
Har tränat på spinningcykeln också en halvtimma, känner mej riktigt bra, gjorde av med 300 kcal =)

Blir väl middag runt 6 sen, stannar nog här hela dagen, bloggar sen.

Godmorgon!

Har gått upp tidigt nu i typ en vecka, det känns bra och jag är inte lika trött.
Skippar frukosten nu och ska hoppa in i duschen, sen åker jag till D och äter frukost där.

Vet inte vad som händer idag, ska nog bara chilla på balkongen.

Förresten J kanske kommer hit vecka 28!!! Vi snackade om det igår, så hoppas!!!

Låt mej andas.

Låt mej andas. För en sekund.
Sitter helt stel.
Varför? Varför, har jag frågat mej själv så många gånger.
Varför har du gjort så här?
Mot dej själv. Mot mej. Mot oss.

Jag kan känna hat mot dej, mot hur mycket du sårar alla i din omgivning. Egentligen har jag slutat bry mej för länge sen, men dina problem dyker alltid upp här hos mej...
Min bror vill därifrån men han vågar inte pga dej.

Du säger att du inte orkar mer, du vill inte leva längre. Alla försöker få dej att söka hjälp.
Men du är för stolt, det har du alltid varit.


Bra dag.

Vaknade halv 11 hos D.  Gjorde frukost och satte mej framför tv:n och såg på våra bästa år :) Blev en knäcke och en kaffe.
Sen när D vaknade så tog han fram spinningcykeln så  jag cyklade i  nästan 30 minuter=250 kcal :)
Sen duschade jag och satte mej på balkongen med en knäckemacka.

Runt 3 drog jag hem,  jag mamma och M har suttit ute i solen ända sen jag kom hem, tog ner middag och åt i våra solstolar hehe, tog 3 fiskpinnar och 3 minipotatisar, så nu ska jag inte äta mer idag.

Ska nog strax till D, tar nog med mej datan idag också. Bloggar sen.

varit borta.

har typ bott hos D dom senaste dagarna. Det är så skönt att vara hemma hos honom och bara ligga på hans balkong :)
Har börjat träna på hans brorsas träningscykel också, ska cykla varje dag i 20-25 minuter, för då förbränner jag 200-250 kcal :D  skitbra.

Igår var vi uppe på D,s land med hans föräldrar, vi skulle kolla på matchen. Den började ju skitkasst, blev ju 3-0 till england ganska fort, så vi tyckte inte det var kul att kolla, så då satte vi i ACDC-dvdn som D,s pappa hade fått. Men när vi satte igång matchen igen så stod det 3-3 haha, men tyvärr vann vi inte.

Såå, vad har mer hänt då.. Ah som alla säkert vet så har ju Michael Jackson dött. Jag trodde inte på det när jag fick reda på det, fick ett sms av en kompis som skrev det så jag kollade text-tv och jovisst var det sant, så jag smsade en annan vän som ringde och grät, man kunde inte fatta att han var död.
Några av mina vänner skulle ju på hans konsert så får hoppas dom får tillbaka sina pengar nu iaf..

Nu ska jag kolla på film med lillsyrran så vi hörs sen. puss

Min dag.

Vaknade hos älskling vid 10 och gick in i duschen, sen sminka jag mej och var tvungen att äta frukost trotts att det var tänkt att jag inte skulle. Satte mej vid tv:n och kollade på våra bästa år haha och sen sjunde himlen.
Sen så fixade jag diskmaskinen för att göra D glad, och det tror jag han blev.
Runt 12 åkte jag hem, trodde jag skulle dö på spårvagnen, helt seriöst haha, dom nyaste spårvagnarna har ju inte fönster som går att öppna så jag kände hur jävla svettig jag blev och fick svårt att andas.
Väl hemma så mötta jag min bror och vi gick och hämtade vår lillsyrra för vi skulle ju åka till ullared idag. Men så blev det inte, för en viss person är dum i huvudet som vanligt.
Jaja, vi drog då till delsjön för att fika, alla tog glass, men jag tog en kaffe :) O självklart så skulle någon påpeka det. Min bror började tjata om att jag borde äta för jag är så smal och blabla, att han bara skojjat om att jag är tjock i alla år. Mm nu passar det va.

Nu sitter jag iaf hemma och väntar på middag, blir korv och potatis. Sen drar jag till älskling och ska se på film, blir antingen The terminal eller Half light. Hyrde tre filmer igår för 29 kr :) Vi såg en av dom igår och det var Phoneboot , tycker den var skitbra fastän dom var på samma ställe hela tiden.

Kvällsmat

Ligger i min säng och äter kvällsmat och tittar på Paris Hiltons new bff, så jävla kul är det haha.
Är skitnöjd med mej själv idag, åt en knäckemacka till frukost med en kaffe, sen till middag blev det 4 köttbullar och 1 potatis och nu ligger jag och käkar 2 knäckemackor med en kaffe till det:)

Imon ska jag till ullared med familjen så då kommer jag nog slippa äta, eller ah något måste jag ju äta men då får det bli en sallad på donken. Det blir nog bra :)

Har dubblat idag med mina äppelciderkappslar också =) Måste köpa nya snart då dom börjar ta slut, ååh ge mej pengar haha.

Ne nu ska jag äta upp och fortsätta kolla på tv.

Dubbla.

Godmorgon, som vanligt så har jag sovit länge. D var ju här igår så vi satt och kollade på naruto och one piece, gud va längesen det var jag såg det haha men det var bra.

Min frukost idag blir en kaffe- 3 kcal och så ska jag dubbla mina vinägerkappslar, min mage blev inte konstig igår men den kommer säkert bli det idag haha, jag får se:)

Efter frukosten så ska jag med D till ams och så ska vi till västtrafik och försöka få bort hans böter.

Kanske tar med mej datan till D sen jag får se, annars bloggar jag där:)

Chips

Helt andfådd, fick precis springa ner till affären för att handla chips, jag hann precis.
D, hade smsat och fråga om jag kunde gå och köpa då han fortf var på konsert, ACDC på ullevi.
Köpte äckliga chips, eller ah det är D,s favvochips men jag är inte så förtjust i dom, så dill blev det.
Kommer inte äta, tänker inte bli tjockare än vad jag redan är.

Jag och K snackade skitmycket i fredags när vi var på väg hem, han försökte få mej att se att jag inte är tjock men jag vet att jag är det och det går inte att få ur det ur mitt huvud. Han berättade massa grejer om sej själv som jag inte behöver nämna här men ja, känns lite dumt att han ska behöva bry sej om att jag vill gå ner i vikt då hans ord inte kommer få mej att vilja sluta, men det var skönt att snacka ändå.

jaja nu ska jag vänta på att D ska komma .

Akuten

Gud va jag är trött haha, ändå har jag sovit ganska länge.
Var på akuten inatt med D, dom sa att det inte var någon fara med honom och att han snart skulle se ut som sej själv igen:P Trodde vi skulle få sitta där mycket längre men skulle gissa på att det blev 2 timmar eller något.
När vi kom hem somnade jag nästan på en gång.

När jag vakade satte jag på mobilen som hade stängt av sej och då hade jag fått sms av mamma som frågade om jag skulle med till ullared, och självklart ville jag det men klockan blev för mycket så vi bestämde att vi åker på onsdag istället.
Nu sitter jag här och kollar på teletubbies med min lillasyster, jag mår kasst, känner mej uppsvälld, har iaf dubblat mina kappslar idag så får hoppas inte min mage blir helt cp sen.

Bloggar senare när syrran lagt sej.

Midsommar

Igår kväll...Midsommar, skulle bli en bra dag men den slutade inte så värst bra.
På dagen var jag i kungsbacka och firade midsommar med familjen sen fick jag skjutts till en fest, vi gjorde ölspelet och hade det trevligt, Efter ett tag gick vi upp till någons brorsas lägenhet och drack lite där, vi var inte där så jättelänge för sen bestämde  vi oss för att dra till linné istället, fråga mej inte varför vi skulle dit, det låg ändå en bit därifrån. Där gjorde vi ölspelet igen och när klockan blev typ 4 så bestämde vi oss för att ta den sista spårvagnen, men den missade vi, så det blev till att gå in till stan istället, men det var inte så långt.
Vid kompassen så började folk slåss, jag kommer inte ihåg så mycket, bara att jag började skrika för att någon skulle reagera, och då kom några vänner springandes och då sprang dom okända killarna iväg och vi sprang efter.. Jag ringde polisen men som vanligt är dom fuckade och fattar ingenting så jag bara klicka.
Sen gick vi till spårvagnen, det var blod överallt och jag bara grät, o alla frågade om dom hade slagit mej för tydligen hade jag också fått blod i ansiktet, usch. På centralen träffade vi några andra vänner som antagligen varit ute på krogen. Vi tog samma spårvagn hem, för alla bor typ på samma ställe, alla tyckte att jag och D skulle åka hem till mej istället men jag hade inga nycklar med mej.

Somnade typ direkt när jag kom hem till D, jag minns knappt hur jag kom till sängen :S
Jaja, finns inte så mycket mer att skriva om igår, minns knappt hälften av allt som hände..

Jag måste...

Jag måste vara världens äckligaste människa.
Så känns det just nu.


Förlåt.

Godmorgon

Eller ska man kanske säga godeftermiddag eller något haha.Gick upp för typ 10minutersen, fan va skönt det var att sova ut.

Sitter här med Daniel nu och tar en kopp kaffe, funderarpå att inte ta något annat idag, när jag ändå vaknat så här sent såkan jag nog klara det.
Ne jag bloggar strax när jag får min lilla data, sitter vid mammas nu och jag är inte van vid att skriva på ett stort tangentbord så skriver massa fel hela tidenhaha.

Puss


Av alla idioter...

"Av alla idioter står vi först i kön" Vi står först i kön till att få nå våra mål!

Mmm, stämmer så bra.
J, det har gått över ett halvår nu, det känns som om det var bra mycket längre tid sen vi började prata. Även fast vi bara setts en gång på riktigt så förstår du mej som ingen annan gör <3

Det blir bra.

Sitter och snackar med J på msn. Det börjar kännas bättre.Vi ska klara det här nu, jag känner det, vi måste klara det här!
Det är du och jag, mot alla andra!


Så, jag bloggade inget igår, hade inte tid, jag var med en kompis som jag inte träffat på hur länge som hellst, min lilla H.
Vi har alltid kul tillsammans, jag skrattar hela tiden. Fast lite jobbigt var det också för hon e typ hungrig hela tiden och bara äter och äter, o så är hon sjukt smal också, 170 lång o väger 49 kilo. Ge mej hennes kropp typ, hon kan inte gå upp i vikt, vad hon än äter, varför kan inte jag vara sån?

Nej, pallar inte skriva så mycket mer nu, kände bara för att ge er en uppdatering. Vill förresten byta min design, fast jag är sämst så om någon tycker de tär kul o fixa så får ni gärna göra min haha :)

Ångest.

Mmm. Mjaaa. Åh orkar inte skriva någonting, mår piss, skriver strax.
Har sjuk ångest iaf, när jag väl börjat äta så finns det inget stopp, fan vad jag hatar mej själv.

Lunch

Mamma står och gör lunch nu, jag tänker inte äta då jag precis åt frukost. Hon gör tonfisksallad med pasta, jag bad henne göra till mej med så jag kan ta det till middag sen, fast då kommer jag peta bort pastan, är onödigt mycket kalorier i det.

Och jag tror jag tänker gå och ställa mej på vågen nu, jag vill inte men jag känner att jag måste se vad det är för äckliga siffror som kommer visa sej.

Vill väga mej.

Satte klockan på 9, den ringde och jag somnade om och vaknade nu, fan!. Började känna mej lite stressad eftersom jag och D skulle till ams så jag slängde i mej frukost ganska fort och nu fick jag ett sms att vi ska dit imorgon istället.
Ångest, visserligen var det inte så mycket frukost, tog det vanliga ett litet glas med special K och fil. Fan jag kunde ätit långsamt, nu gick det alldeles för fort, nu blir jag tjockare!
Jag vill väga mej, men jag vågar inte ställa mej på vågen, jag tror jag har gått ner lite men tänk om jag väger mej o så har jag gått upp ? Nej, jag vågar  fan inte, jag hatar att se dom siffrorna på vågen när dom stannar och man tänker "men väger jag verkligen så mycket."
Det känns som om denna dagen kommer vara en pissdag, jag kommer inte orka någonting, bara sitta här i soffan och stirra in i datan.

Bloggar sen, tänkte duscha.

Heej

Internet slutade fungera igår på datan, stod att min ipadress var ogiltligt så har inte kunnat blogga förräns nu:)

Har iaf varit i stan hela dagen med min mamma, har varit jättetrevligt, har nog gjort av med en del kalorier då vi gick jävligt mycket. Vi satte oss på ett café och fikade, eller ah mamma tog värsta feta chokladkakan haha och jag tog en kaffe bara. Vid 6 så drog vi på bio, såg "män som hatar kvinnor", skitbra film!!! Om ni inte sett den så måste ni se den.

Aja efter bion så tog vi bussen hem, beställde med oss mat hem, mamma skulle egentligen gjort en sallad idag men det blev så sent så vi gick till en turkisk resturang och delade på någon kötträtt. Skitgott var det, är iaf glad att vi delade så det blev nog inte många kcal.

Har fått 2 fina block idag också av mamma så dom ska jag göra thinspo-böcker av:)

hörs sen, puss!

Middag.

Har precis ätit middag, blev ganska sent men vart ändå inte hungrig innan. Tog bara en bit kyckling faktiskt så har inte kommit över 500 kcal idag, och tänker inte äta något mer förräns imorgon:) Fan, det känns verkligen som det går bra nu, det gäller bara att jag håller det här och inte börjar äta, för när jag väl börjar äta då finns det fan inget stopp så, men nejnej nu ska jag klara det, 6-7 kg ska bort :) Wiho!'

Mamma ringde förut också, det fanns tydligen 3 lägenheter lediga i vårat hus, antar att min bror kommer söka 1:an och jag och D ska försöka få 2:an. Hoppas!!!! Håll tummarna för oss :)

Nu ska jag och D åka och hämta hans pappa på landet, bloggar när jag kommer tillbaka, puss!


Idioter

Igår drog jag och D hem till K där vi drack lite. Jag behövde inte få i mej mycket för att bli påverkad haha. Runt 10 så drog jag och D hem till mej för att hämta mitt leg sen så drog vi till krogen där alla var. Kvällen var bra tills 2 st blev utslängda för jag vet knappt vad:S Orkar inte förklara allting som hände men kan säga att vakterna tog med en av killarna ner till något rum och misshandlade honom. Dom utnyttjar sin makt så hårt!!! Dom tror väl att dom kan göra hur dom vill utan att komma undan.
Så alla drog till sjukhuset för att hämta J, kom väl hem runt 6 på morgonen. Riktigt segt men ah, orkar som sagt inte förklara hela kvällen, var alldeles för mycket som hände men dit drar jag inte igen. Jävla pissvakter.

Jag är bra!

Har inte ätit något på hela dagen, jag är bra!!
Känner inget sug eller någonting efter något att äta. Visst jag känner mej lite hungrig men det går över, ska strax iväg till K, blir nog lite att dricka där men jag kommer nog inte få i mej något haha, kanske ett glas eller två sen kommer det nog räcka för mej.
Verkar som om dom flesta ska dra in till stan sen men jag har ju min plånbok med leg hemma så jag kommer nog inte in någonstans haha, stackars mej!

Jaja, vi hörs nog imorgon kommer inte hinna blogga mer ikväll! Puss

Färga håret?

Hungern börjar komma smygandes men jag tänker då inte äta, ska ta mej ett stort glas vatten så jag kan känna mej mätt för en stund.

Har lust att springa ner till affären och köpa hårfärg, men får nog vänta tills H kommer hem. Hon är den enda som kan färga mitt hår utan att det blir massa fläckar överallt, bara 2-3 veckor kvar!! Blir nog svart som vanligt, får hoppas att färgen sitter kvar längre än en vecka när jag väl färgat det. Det är typ som om jag tonar håret ,men har kollat och det är färg som jag använder men ändå så försvinner det. Min vän C tycker jag borde bleka håret först och sen färga svart men det sliter så mycket... Så om någon vet varför färgen inte fastnar på mitt hår så säg gärna till:)

Formfixaren!

Jag har precis fixat formfixaren till datan, verkar vara ett bra program, enligt formfixaren så ska jag gå ner 0,5 kg varje vecka så det känns bra, gäller bara att jag håller mej ifrån alla godsaker och skit. Men det ska jag klara! :)


Fasta igen.

Det gick ju inte hela vägen förra gången jag skulle fasta så nu ger jag det ett försök till. Kan ju inte lova att det kommer gå hela vägen denna gången heller men jag ska verkligen försöka, för jag vill gå ner!!!! Idag ska jag klara det.
Har druckit en kopp kaffe nu, vet att det är kcal men jag kör mer att jag inte får äta mat när jag fastar men jag får dricka vad jag vill, förutom cola och sånna skitgrejer då :P

Nu blir det nog lite poker. Hörs strax, puss!

Hemma hos D

Kom precis hem till D, han bad mej köpa med en cola som vi kunde blanda med så jag gick in i konsum, gick till drickorna, så började jag rota i min väska men där låg ingen plånbok haha så den hade jag glömt hemma, osis. Men vi drar snart till roy och köper en cola så det är chill.
Vet inte om det blir direkt fest ikväll får se vad alla andra ska göra men alla brukar oftast vara hemma hos K och ta det lugnt. Men jaja vi får se!



Kände förut när jag var hemma att jag inte mådde speccielt bra, kände mej helt vinglig, så jag tog ett glas vatten och kände mej genast bättre. Jag måste börja dricka mer, blir ju helt uttorkad, dricker knappt någonting på dagarna om det inte är för att hålla mej mätt.

Ösregn + grattis!!!

Fy fan vad det regnar ute. Är helt genomblöt nu haha, gick och hämta lillasyrran med mamma sen drog vi till lilla affären för jag behövde pengar till min mobil. Men lillsyrran älskar ju regn så det blev många stopp på vägen för att hon skulle ställa sej och plaska haha. Men på vägen hem fick jag henne att vilja tävla så vi sprang hem.

Nu låter det som om mamma lagar mat, känner mej inte direkt sugen på att äta då alkohol innehåller så jävla många kcal, men lika bra att ta lite så jag inte blir allt för full. Tänker fan inte ligga och spy hela kvällen, usch nej!

Förrestenn, GRATTIS J TILL STUDENTEN, HOPPAS DU HAR EN UNDERBAR DAG!
Ååh jag vill gå tillbaka ett år och få ta studenten igen. Min student var väldigt lyckad förutom på kvällen.
Jag blev magsjuk 2 dagar innan studenten, men när dagen var kommen så mådde jag bättre, fast jag var lite hängig. Men på kvällen låg jag och spydde. Kanske inte var så bra att dricka alkohol när man precis varit sjuk haha.
Men som sagt, hoppas du har världens bästa dag ,J, det förtjänar du:)!


Igår och Idag

Jag skulle ju fasta igår. Hur gick det då? Inte så bra men jag är faktiskt nöjd ändå. Jag höll mej hela dagen, tog bara 2 koppar kaffe, men vid 8-tiden så hade D.s pappa gjort middag, kände att jag var tvungen att ta lite så det inte skulle bli några frågor, tog inte alls mycket och åt sjukt långsamt, alla blev klara före mej så jag är nöjd. Efter middagen så gick jag och D ut och tog en liten promenad.

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade runt 1-tiden, gjorde mej iordning, åt lite frukost. Tog en liten kopp med lite mjölk och special K i. Tänker inte äta någonting innan middagen och ingenting efter middagen heller:)

Ikväll kanske det blir fest, D har varit och köpt lite dricka. Så får se vad som händer ikväll.

Nu ska jag ner och hämta min lillasyster på dagis så bloggar när jag kommer hem. Puss

Fasta!

Mhm! Imon ska jag fasta, det är värt ett försök. Jag vet inte om jag kommer klara det, kommer bli så sjukt hungrig på kvällen men om jag försöker att lägga mej tidigt ska det nog gå, och jag ligger ju typ och sover halva dagen också så. Fan jag måste klara det!
Ska smsa J det första jag gör när jag öppnar ögonen imorgon så får hon peppa mej hela dagen!!!

Sitter och spelar poker just nu, det går bra, leder bordet :) wiho!
När  jag spelat klart blir det nog att glo lite på simpsons med D!

Hörs imon, puss!

Upp och ner...

Vikten går upp och ner hela tiden, trotts att den egentligen bara borde gå NER. Men det är mitt eget fel det är bara jag som kan ha kontroll över min vikt och vad jag äter. Ibland går det sjukt bra med att inte äta och ibland trillar man dit, men trillar man dit går man bara upp så jag måste få mer kontroll över mej själv.
Jag lovar mej själv här och nu och till er som läser Imon ska jag fan ta tag i det här, jag har sagt det förut men nu lovar jag mej själv.. Nu ska jag fan ha kontroll. Innan veckan är slut ska jag ha gått ner 1 kg.

Tjockis!!


orkar inte.

Jag orkar inte mer. Jag skiter i allt.
Världens minsta grej fick mej att bryta ihop totalt.

Helgen...

I fredags vaknade jag upp hos D... Jag hade sagt att jag skulle städa lite efter torsdagen men han hann upp före mej haha och städade.
Vi gjorde inte så mycket på dagen, men runt 5 så drog vi mot systemet och handlade lite gott. Lite senare så kom det upp lite folk till D, vi drack lite och hade det trevligt:) Efter ett tag skulle några gå till en fest men vi stannade hemma för min vän C kom och J o K kom också. C hade med sej massa att dricka haha så man blev ganska full. Sen så vaxade hon lite av mitt ben haha och lite av K,s ben också hahah, riktigt snyggt.

Mitt i natten bestämde vi oss för att gå ut och gå lite. Vi hamnade på en lekplats och där slog jag i mitt huvud... Jag har fortfarande ont :( Ajj,ajj. Sen fortsatte vi gå, bestämde oss för att vi skulle till D igen.
Någonstans här spårade allting ut typ. D och K hörde någon roppa så dom gick dit...Sen sa C något till mej så jag sprang iväg och bröt ihop i en tunnel, efter ett tag märkte jag att alla var borta. Jag fick lite panik och började leta efter någon, jag hittade ingen och började skrika efter C. Hon roppade tillbaka men när jag skrev "var e du" så tystnade det. Jag fortsatte och leta, klättrade upp någonstans och ramlade o slog i ryggen + att mina byxor blev förstörda. Det tog ett tag tills C och J kom. Dom gick väldigt fort och sa bara "kom". J hade allas mobiler och nycklar som folk hade tappat och vi gick till K,s lägenhet. Jag satte mej på balkongen och väntade, väntade och väntade på att D skulle komma. Han kom inte så jag bestämde mej för att gå ut och leta, precis då kom han. 
Han berättade vad som hänt och vi gick hem till honom och satte oss på hans balkong och drack lite sen somnade vi.

På lördagen gick jag upp och städade efter alla, sen kom mamma och hämtade mej och vi åkte till mormor och morfar som fyllde år. Segt..

Igår (söndag), så åkte familjen och köpte en ny tv. Najjs ! :)

Finns inte mycket mer att berätta men helgen har varit bra förutom fredagsnatten!

Arg

Jag är irriterad, ledsen, arg!!!!
Jag orkar inte att folk bara ska skita i mej hela tiden. Som igår... Alla sket i mej, ingen undrade vart jag tog vägen mitt i natten, ingen gick efter mej.. Men vad kan man förvänta sej egentligen.
Vem ska bry sej om mej? Jag skiter i allt nu..

Helvete.


Bästa dagen!

Hmm, vad ska man skriva...
Igår var bästa dagen på länge :) Gick i stan hur länge som hellst med C. Jag köpte varmvax så ska nog vaxa benen nu snart. Sen sprang vi runt lite här och var i stan, när klockan var kvart över 6 hamnade vi i en tatueringsstudio och vi blev jävligt sugna på att tatuera oss. Men killen som var där höll på med någon annan och när dom var klara så stängde det. Och det var väl ganska tur för oss egentligen, för när C, kom hem så läste hon lite om den studion och killen där brukar tydligen vara full när han gör sina tatueringar och göra massa fel haha. Så vi ska till redbergs och kolla på en studio där som verkar bra.
Efter stan ville C att jag skulle med henne hem. Men jag hade bestämt med D, som var ensam hemma, men hon tjatade och tjatade haha men jag gav inte med mej. TUR!
Jag och D hade bestämt att vi skulle beställa hem mat så jag tog ut lite pengar innan jag kom upp till honom, hade tänkt att bjuda honom. Men iaf när han öppnar dörren känner jag lukten av mat och då tänker jag "men har han redan ätit eller"
sen tittar jag in i vardagsrummet och vid bordet hade han dukat upp jättefint=D Han hade gjort potatisgratäng, jättegott var det:) Så hade han köpt vin och en cider till mej. Jag var jätteglad hela kvällen igår. Efter maten såg vi på en film som jag köpt, "happy gilmore". Efter filmen, då var väl klockan runt 23-23:30, då sprang jag ner till affären och handlade lite:)
Myspys hela kvällen:) <3

...

I'm trying to be strong,but the strength I have is washing away

Tårar

Jag hatar när det känns som om vissa bara skiter totalt i en!
Jag kanske har helt fel... Men tårarna rinner!

Middag=ångest

Har precis ätit middag. Tog hur lång tid som hellst för mej att äta, fick ångest när mamma la upp maten till mej, jag brukar inte få det när jag äter, det är efter isf.
Det blev iaf lax, åt halva och sket i potatisen, tog lite sallad till. Jag blev skakig när jag satt och åt och mamma frågade om det inte var gott för att jag åt så långsamt, men jovisst det var gott men jag mådde bara illa av tanken på mat liksom.

Imon ska jag hem till C... Känner lite ångest över det också faktiskt, för hon vet att jag tycker att jag är  tjock och inte äter så mycket så det skulle inte förvåna mej om hon fick mej att äta. Jag får inte!!! Jag vill inte äta!!!

Nicole!


Ååh!!!!

Jag vet inte hur länge jag har stått och försökt hitta kläder att ha på mej.
Förr har jag alltid bara kunnat ta något jag tyckt var fint och bara slängt på mej, men nu har jag fan jordens problem. Ser megafet ut i allting, jag blir galen.
Gör mej smal ?
Jag har gått ner lite i vikt men det ser då fan inte ut så, ser snarare ut som jag gått upp flera kilo! SKIT!!!

Nu ska jag fortsätta leta kläder som jag inte ser för tjock ut i! FANFANFAN!!!

Tisdag

Ska strax in till stan med D, ska se om jag hittar något fint att köpa.
Tänkte gå upp runt 10 idag men det fick bli halvtolv istället och då gick jag ut och gick en runda, det var skönt, sen när jag kom in så duschade jag och åt frukost. Blev en halv mugg med specialK och fil.
Nu känner jag hur det kliar i fingrarna och jag har en klump i magen. Vet inte varför, för jag åt ju inte alls mycket.  Ååh, typ ångest!


Skriver efter stan.


Today!

Kom in för typ en timmesen eller något, var ute och gick ett tag, kunde inte sluta gå. Skulle egentligen bara till bilen  och kolla efter D's mobil men när jag var utanför mej själv igen så bara fortsatte jag. Gud va skönt det var när jag kom in, även fast jag hade kunnat gå mycket längre så kände jag mej ändå duktig.
Har inte ätit så mycket idag heller, till middag blev det köttgryta med potatis. skippade potatisen och tog bara några små köttbitar med sallad, sen skulle jag med mamma och lillsyrran på picknick med hela dagiset, alla tjockisar satt och åt massa kakor och bullar men jag satt bara och drack kaffe moha =)

Ska se om jag hittar någon rolig film att se på nu, hörs imorron.

Helgen!

Det är måndag, men fortfarande helg för mej då jag inte jobbar hehe.

Helgen har varit bra, igår var min bror här, för pappa släppte inte in honom i huset så han fick sova här, vi hyrde Twilight och han smaskade på äckelchips :P
I lördags var jag hemma hos D, mot eftermiddagen så drog vi ner till hans kompisar och chillade, sen drog vi hem igen haha, en timme efter vi kommit hem så ringde K och bad oss komma ner och det gjorde vi. Där satt dom och drack lite:) När det började bli kallt så skulle vi dra hem till K, men alla killar var ju så jävla sega haha tog fan hundra år att komma hem till honom så jag och C tog nyckeln och drog dit själva.

Vi var där till typ 5 på morgonen och då hade jag, C och K suttit och snackat ett tag. Dom snackade om att jag måste äta och att jag inte är det minsta tjock, jag satt seriöst och skakade under hela samtalet, efter vi snackat så ställde sej K och lagade mat till mej :O Han la upp värsta stora portionen till mej så orkade inte äta upp allt. Det kändes inte så bra att äta så sent/tidigt, när jag skulle lägga mej bara en halvtimme efter men det var ändå snällt gjort av honom.

Nu ska jag dra och shoppa :) puss på er

RSS 2.0