Rubrik

Sitter här och spelar poker, går upp och ner hela tiden moha :)
Jag är glad idag... Måste vara att det går bra nu, idag har jag ätit en knäckemacka med keso, tog även en brus innan jag åt.
Igår kväll drack jag vin, men en vinplaska inehåller typ 60-70 kcal så jag kom iaf inte över 500 kcal... Tror jag inte iaf (?) Iaf inte mycket över isf. Skööönt!

Mammas vän + dotter kom över idag runt 1-tiden. Hon ska jämt hålla på o driva med mej, om att jag är så tjock. Sluta tack! Jag vet att hon gör det för hon tycker att jag är dum i huvudet som vill gå ner i vikt, hon tycker jag är smal som en pinne. Hon påpekar det nästan varje gång hon är hos oss. Men jag är inte smal som en pinne, jag vet det så det är ingen idé att säga sånna saker till mej!!!!

Nu ska jag och D fixa lite middag tror jag. Får se vad det blir för gottigt. Det blir mitt sista mål för idag, kanske tar en knäckemacka ikväll om jag blir för hungrig men ska försöka hålla mej!

Pöss

Jag är bra!!

Igår och idag har jag varit skitbra :)
Igår kom jag upp till cirka 200 kcal, men jag säger 300 ifall att jag missat något:P
Och idag har jag väl kommit upp till typ 3-400 kcal. Jag är nöjd. Ska inte äta något mer idag, trotts att jag har 100 kcal kvar att äta för haha, men det är onödigt.

Så vad har hänt idag? Jag vaknade hos D, vi skulle åka in till stan men vi vaknade lite för sent så det sket sej. Runt 4 åkte jag hem, men innan jag hade hunnit gå av spårisen så ringde D, och frågade om jag ville följa med till allum, han hade bilen så.
Jag gick och hämtade min lillasyster så åkte vi allihop:) Jag köpte ett par skor, det behövdes verkligen, shit alla mina skor e trasiga. Så blev det ett par jeanslegging och en t-shirt:) Köpte även en tjocktröja till D, för han hade inte fått någon födelsedagspresent av mej än:)

Nu blir det poker. puss

Sallad på donken

Sitter och lyssnar på när mamma pratar med morfar om en stuga som vi ska bo i, i sommar. Kan väl bli trevligt...

Min middag idag blev på mc donalds... Tog en sallad som vanligt + en vatten, gott var det, orkade inte ens äta upp hela så det kändes skönt.
Ska försöka hålla mej nu ikväll, ska inte äta ett piss, fast kommer antagligen bli grymt hungrig om några timmar, men då får jag väl ta en kopp kaffe eller te, det blir säkert bra.

Nu ska jag försöka ringa bror min och snacka lite.
puss

Godmorgon

Har precis vaknat. Ska typ äta frukost eller något. Haha jag känner mej typ bakis, fast jag har inte druckit någon alkohol. Hmm :P

Ska få tillbaka min mobil idag också.. Kul att få tillbaka en trasig mobil haha, ska försöka få mamma att snacka med dom så jag får en ny, moha =D

nej jjag bloggar senare när jag har något vettigarer att säga.

puss

Ashley


Ge mej!!!

Jävla tjockis!

Jag inte haft så mycket tid att blogga men nu så.

Jag hatar det här, jag vågar inte ställa mej på vågen, fast jag vill se vad jag väger. Men jag tänker inte väga mej för jag ser att jag gått upp. Jag är äcklig och jag hatar det!! Jag är fet och tjock så varför kämpar jag inte hårdare? Jag måste kämpa hårdare, mycket hårdare än vad jag gjort. Jag tänker kämpa så hårt nu att det som jag gjort hittils inte ens kan kallas bantning.

Jag längtar verkligen till sommaren, då jag och J ska ses. Då kommer jag inte ens våga kolla på maten. Kommer inte ens våga äta. Åh vad jag längtar!


Slipper äta

Gick upp för typ en timmesen. Ovanligt att jag går upp sent ? njee.

Har iaf ätit frukost precis, blev en knäckemacka som vanligt. Typ det enda alternativet. Skulle gärna ta cornflakes med det är för onyttigt.
Mamma jobbar kväll idag så nu e jag ensam hemma. Det betyder att jag inte behöver äta någonting på hela dagen. Det är skönt. Men ska ändå kladda ner en tallrik så det ser ut som om jag ätit. Jaao!

Bloggar sen. kram

Ångest

Ååh vad jag hatar det. Jag hatar det sjukt mycket. Jag vill inte känna så här. Varför kan det inte ta slut. Varför kan inte jag få må bra. Jag vill så gärna men jag tror att den delen av mitt liv där jag kommer må bra ligger långt härifrån. Alldeles för långt. Känns som om jag aldrig kommer få må bra.. Inte på riktigt. Inte kunna säga att jag har dåliga dagar ibland men att jag mestadels är lycklig. Det finns bara inte, även om jag önskar det. Varför just jag ? Varför skulle just jag få detta livet.

Godmorgon

Jag har precis duschat, ska ringa D snart Ringde honom förut men han har säkert somnat om. Han ska med mej och min syrra till buslandet idag :) Ska bli skojjigt :) Massa bus och lek. Så får jag röra på mej också :P

Har ätit en knäckemacka till frukost idag och nu ska jag hålla mej till middagen, Kommer gå så bra så.

Jag hinner inte blogga mer så jag bloggar när jag kommer hem. puss

Irriterad

Ja det kan man väl säga att jag är. SKITIRRITERAD. Fick hem post idag från mediemarkt. Jag har lämnat in min mobil på lagning. jag har säkert nämnt det ... Men iaf nu vill dom att jag ska betala 800 kr för att reparera den.  ELLER 300 kr för att få tillbaka den. idioter. Jag hade tillomed sagt att jag inte ville betala en endaste krona så killen tog ju bort avgiften.. Men tydligen inte.. Jaja , nu sitter jag i telefonkö för att snacka med någon gubbe.

Tjohej

Jag sitter och kollar på våra bästa år. D ringde och väckte mej.. Jag hade tänkt att gå upp runt halv 10 men jag vaknade inte som vanligt. sämsta väckarklockan eller vad ?

Håller på och fixar iordning kaffe nu. Kanske blir lite piggare av det. Måste ju till ams idag och fylla i massa papper. Snark. Jag hatar det.. Det är tredje gången nu som jag ska fylla i samma papper för att dom klantar sej hela tiden. Det blir iaf dubblet med pengar om någon vecka så det är skönt.

Nu verkar kaffet vara färdigt. Vi hörs när jag kommer hem från ams sen.

Att jag aldrig lär mej..

Klockan är snart tre. Jag är fortfarande uppe. Ååh.. Jag ska upp tidigt också haha. Jag får väl tvinga upp mej. Jag önskar att  jag kunde lägga mej tidigare men jag kan inte sova förrän klockan är som nu.. Mitt i natten.
Sitter och tjötar med folk på msn.. Gör ingenting vettigt. Borde sova.

Usch jag bara babblar om ingenting egentligen. Skittråkigt för er att  läsa men jag hade bara lust att skriva något.

Nejnej, nu måste jag faktiskt sova. Eller det kommer väl ta minst en timme för mej att somna. Kommer springa upp och ner för att kolla om spisen är avstängd och sånna grejer. Jag är så nojjigt. Det luktar typ alltid rök i mitt rum för att min granne röker på sin balkong och då luktar det in hit. Jag kan ju inte ha stängt fönster hela tiden. Gillar att sova när det är kallt.

nej som sagt jag bara babblar. Gonatt

PoK

Visste du att...

  • Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
  • Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm?
  • En gris orgasm varar i 30 minuter?
  • Det är fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge?
  • En krokodil inte kan räcka ut tungan?
  • 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen?
  • en loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbollsplan.
  • människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.
  • man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.
  • genomsnittsmänniskan äter under sin livstid ca 50 ton mat.

:)


En arg vän...

Jag träffade min vän E igår. Det var väldigt längesen och jag hade verkligen saknat henne. Allt var som vanligt... Vi tog en fika i stan sen tog vi spårvagnen till henne.. Jag smsade lite med J, och det märkte ju hon såklart och frågade vem det var.. Jag sa inte först men när hon sa att hon trodde hon ändå visste så berättade jag.. och jovisst det var det hon hade tänkt att gissa. Det förvånar mej inte. Hon känner mej fortfarande lika bra som hon gjorde förut..
Hon blev arg på mej och sa att jag inte skulle hålla på med sån skit men det gör jag ändå. Jag tänker inte sluta. Inte nu !!.

Ått middag för en stundsen. Tog 2 st pannbiffar. Det räckte.



A beautiful picture :)

Hejhej

Idag vaknade jag ganska sent. Det var skönt att sova ut :) Gick upp och gjorde iordning en kopp kaffe och en knäckemacka. mumma :)

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska vi gå ner till syrrans dagis.  Dom har typ någon utställning på vad barnen har gjort och lite sånt :)



Till mamman som kommenterade : Vem är det du menar.. Jag antar jag vet vem, men är ändå inte 100 % säker..

Kommentar

Jag fick en väldigt arg kommentar från en mamma. Hon skrev att jag skulle sluta peppa småtjejer o blablabla massa skit. Du hade ingen blogg så jag svarar här. Jag peppar ingen på denna bloggen. Eler jag peppar J, men jag har inte bloggen för att få andra att gå ner i vikt. Denna bloggen är för mej för att jag ville ha den. Jag tvingar ingen att läsa. Om ni inte gillar bloggen så är det bara att gå härifrån.. Vad fick du att jag peppar andra  tjejer genom bloggen ifrån..

Träffa E idag :)

Det blir kaffe till frukost idag. Jag och J hade ett litet samtal igår. Om vi inte skärper oss nu då kan vi lika gärna skita i hela grejen och sluta smsa. Och jag vill inte förlora henne och hon vill inte förlora mej så nu gäller det att vi gör allt !!!


Till en helt annan grej.. Bilden som jag lade upp igår är på mej och min förra bästa vän. Vi träffas inte längre och jag saknar henne.. Vi slutade umgås för en specc grej och det gör mej ledsen när jag tänker på det..
Men varje gång jag tänker på henne extra mycket.. Som igår.. Ja då hör hon av sej dagen efter.. Hon smsade mej imorse och frågade om jag ville ses. Det var som att hon visste... Att min saknad efter henne började bli för stor.


Saknar dej


Drömmar om död.

Jag har drömt så sjuka drömmar på sistone. Riktiga mardrömmar. Jag blir jagad och massa skit.
Men den hemskaste drömmen var nog när min mamma dog...
Hon hade fått någon sjukdom som ingen visste något om.. Så sa doktorn att om hon dör så kommer hennes yngsta dotter också att dö . Alltså min lillasyster.. Min mamma valde att dö. Dom brände upp henne levande. Det var så hemskt och jag bara grät och grät i drömmen. Jag kunde inte förstå att hon valde att dö när min lillasyster skulle dö också isf.. Min syster dog kort efter. Jag stod ensam kvar. Efter att dom hade dött så blev folk riktigt elaka mot mej. En taxichaufför försökte köra över mej, när jag satt och åt så kom någon och tog min mat. Det var massa fler grejer.. Drömmen kändes som en evighet.

Jag drömmer ofta om att min mamma dör, eller att någon nära till mej dör.. Varför ?..
Det här hittade jag på internet: 
 

Drömmar om död!

Att drömmar om död skulle ha en dålig innebörd som många tror är helt fel. Det är snarare ett sätt för människan att gå vidare. Visst kan det betyda att man känner saknad och sorg men det kan även betyda att man är på väg in i en annan fas i livet. Det kan betyda att man är på en ny väg i sitt liv. En dröm om död kan tolkas som aggressiva eller kanske till och med hatiska känslor mot den döda personen i drömmen. Att drömma om död kan även vara så att en del av sin personlighet har dött eller håller på att dö. Det kan även vara så att man vill ta död på en av sina dåliga sidor!


Kom precis hem

Hejhej. Jag kom precis hem. Sov hos D inatt.
Sitter och dricker en kopp kaffe nu. Har inte ätit något alls idag. Inte varit specc hungrig.
Antar väl att alla ska äta ute sen. Usch säger jag då.. Det får bli en sallad eller något då.

Har inget mer att skriva nu kanske skriver sen..

Sovdags

Mm.. Det är dags att sova snart.
Tårarna rinner. Först nu kunde jag släppa ut dom...
Skulle gärna varit uppe ett tag till. För jag är inte speccielt trött men jag orkar ändå inte.
Så många tankar som snurrar runt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag orkar inte mer.




Jag får inget svar..(?)


Just want to be worthy of love


Jag mår inte bra. Känns som att tårarna är på väg.
Jag vet inte vad det är..
Im falling again, right back where I've been
Jag skakar, jag mår illa..
Vart är jag på väg ?
If I go crazy then will you still Call me Superman?
Vissa har tur i livet, andra har otur.
När får jag en chans att må bra?
I'm dying for new life
Ibland... Vissa dagar kan jag känna lycka.
Det finns vissa personer som kan få mej att må bra.
Trying to find whatever is missing.
Just want to be worthy of love
And beautiful

Kallt.

Jag sitter ute nu med Melinda. Hon ville sola men här uppe är det ingen sol tyvärr haha. Men får väl sitta här en stund för hennes skull..

Jag skrev ju att jag skulle fasta idag. Men när jag gick upp så hade mamma gjort köttbullar och potatis.. Jag var tvungen att ta.. Men jag sket i potatisen.. Så det blev 5 köttbullar. Jag tänker inte äta någon middag idag iaf. Det räcker med det jag har ätit nu..

Ska strax till min mormor också. Vi skulle egentligen åkt tidigare men hon skulle till min morbror först.

Jaja, nu ska jag springa efter syrran som cyklar iväg =)


Fortfarande vaken

Usch.. Jag borde egentligen sova. Vad gör jag uppe ? Jo jag liggger och kollar när D spelar poker hehe.
Jag är inte heller direkt trött. Fast jag önskar att jag var det. Kommer ju vara svintrött imorgon. Men vad gör det ? :P
Nee jag ska sova senast halv 5 iaf.. Så jag får några timmars sömn..

Jag hatar att sova själv.. Det är därför det blir så sent. Jag är så töntig.. Måste alltid titta under sängen så ingen ligger där. Det måste vara för D.s historia en gång .. Det var något med en tjej som kom hem sent en natt och så ringde polisen på dörren och springer in.. Och under hennes säng ligger en galning med en yxa.. Han hade planerat att döda henne. Visst historian är inte sann men den skrämde upp mej rejält haha.

Nu ska jag kolla färdigt på turneringen som D spelar.
Sen måste jag sova !!! Så nu säger jag gonatt :)

Bloggdesign

Hejhej. Jag blev precis färdig med F:s bloggdesign.  Har hjälpt henne ett tag nu. Jag blev ganska nöjd. Jag är ju ingen direkt mästare på att göra designer haha men jag kan lite iaf :) Så hoppas du är nöjd nu F.

Jag ska nog sova strax.. Ska upp tidigt och åka till mormor och morfar.
Tänker fasta imon också.. Får hoppas det går bra. Kommer antagligen dricka kaffe haha men tänker inte äta :)

Vi hörs imorgon.

Djurplågeri

Jag är så jävla arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur fan tänker du? Har du ens något att tänka med ?

Min pappa och min brors katt har fått kattungar för andra gången. Dom första kattungarna vet jag inte vad som hände med.. Snackade precis med brorsan som berättade att dom kommer döda kattungarna. Jag blir skitledsen. Jag har sagt att jag kan ta katterna och det sa jag första gången också men då åkte jag till Turkiet och när jag kom hem så hade dom gjort sej av med katterna.

Nu snacka brorsan om att dom ska dränka katterna !! eller ah, pappa ska göra det. För det är min kära pappa som inte har någon hjärna tyvärr, han har inga känslor, han har ingenting !

Jag har stor lust att anmäla honom. Gör inte jag det så kommer mamma göra det iaf.

Jag borde anmält honom för längesen ! När vi hade våran älskade vovve Z. Men jag var liten då.. Men så som han behandlar djur.. herregud han borde inte få vara nära dom !

Igår

Jag var ju som sagt på liseberg igår haha. Hmm.. Vi gjorde 5-kampen och jag kan säga att det gick ju inte så bra för mej. :P På första grejen så skulle man kasta morötter i en hink jag fick i kanske 2 st, dom andra fick i 8.. Så där kom jag sist. På andra grejen skulle man skjuta ankor haha. Där kom jag 3:a istället för 4:a.. Men det var för att D, råkade skjuta en anka åt mej. O sen gick vi till någon grej där man skulle spruta vatten i en bil som rörde sej så att bilarna gick framåt.  Där kom jag 3:a igen och D, kom sist haha:P
Sen så hamna vi på en sån grej där man ska banka ner grejer som hoppar upp.. Vettefan vad det heter. Jag var kass iaf.
O nu ska ni få höra... På sista grejen så skulle man rulla upp bollar så dom träffade olika hål.. O när man träffade så gick ett tåg framåt. MITT TÅG VANN. Haha det trodde jag inte så kass som jag varit innan. Men jag vann ingen stjärnvinst :( Men fick någon skitgrej med balder på haha. O så fick jag Nallen som Daniel vann.

Liseberg

Nu blir det liseberg - femkampen haha.. ååh önska mej lycka till jag kommer nog förlora stooort :D Men det ska bli roligt :) Måste kolla så jag har med mej lisebergskortet också :)



puss

Mhm


fasta idag

J, smsade nyss. Hon sa åt mej att jag måste fasta idag. Och ja det måste jag så som jag höll på inatt. Varför ?
Jaja, jag får skylla mej själv. Hade jag inte ätit igår så hade jag fått äta idag haha...

På lördag så ska jag och J.E, laga middag till våra föräldrar haha. Vi har bestämt att göra någon sallad men vad vi ska ha till vet vi inte men jag kommer bara äta salladen :)
Får hoppas hon inte bangar nu, det brukar bli så ibland..eller ibland.. Ganska ofta!


Hejhej

Har precis lagat mat till D och hans vän. Pyttipanna med typ sås eller något. Dom bad mej hälla i hela påsen haha blev skitmycket. Men jag är sämst på att laga mat så D fick göra det sista.

Själv åt jag en knäcke till frukost med keso. gott är det :) Sen tog jag en viktkontroll när jag kom hit..

Verkar som det blir liseberg lite senare med D plus familj. Om han inte skojjade då haha. Jaja får se.

J, du är off idag !!!

Natti



Godnatt :)

Congrats

Klockan är över 00.. Det betyder att D fyller 21 år nu.  Grattis, grattis, grattis =) <3







Jag är fet.
Åt glass.
Jag spyr på mej själv.
Sen åt jag en mjukis också.
Äckel.



Nu blire poker.



Trööök

Åt middag för en stund sen. Mamma hade gjort korv med potatis. Ingen potatis för mej :) Blev bara liiite korv. Blev mätt ganska snabbt. Kanske blir en kvällsknäcke sen jag vet inte. Måste iaf ut och gå känner jag. Trotts det tråkiga vädret.

Ligger nu och kollar på en zebrafilm med syrran haha.  Den e ganska söt. Handlar typ om en zebra som tror att han är en häst :P

Vet inte om det blir mer bloggning idag. Kanske senare ikväll är inte på så gott humör nu känner jag...

Har inte gått ner

Hejhej. Gick precis upp. Åh  vad jag är trött men ändå skönt att gå upp tidigt :)
Har gjort iordning en knäckemacka med keso till mej. Plus äppelciderkappsel.
Bruset tar jag till middagen sen..

Jag ställde mej på vågen imorse.. Hmm den stod still. Jag hade inte gått ner något :( Blev en liten sur min då jag faktiskt trodde att jag hade gått ner något. Iaf ett ynka gram ? Men nähe inte det ..

Nu ska jag käka min macka. puss

Ojjdå!

Klockan är över 4, jag borde sova. Mmm. Sängen nästa. Måste bara fixa kaffe som mamma kan sätta på imorgon när hon vaknar :) Snäll jag är.

Magen värker också. Jao.. Jag får skylla mej själv.
Nej sängen var det va ?

Mm, vi hörs när jag vaknar.

Micha Barton


JAPP

Abc-dieten

Blev köttfärsås till middag.. Ingen spagetti.. Nejnej det är inget för mej hehe :)
Får inte äta något mer idag..
Drack en kopp kaffe nu.. Känner mej helt uppsvälld !!! Det känns inte bra. Känns som att jag tryckt i mej 20 hamburgare.. :/


Mamma har verkligen börjat jobba sej på mej nu.. Inte bra det. Hon snacka om att hon märker på mej att jag inte äter.. Hon säger att jag är väldigt irriterad hela dagarna och att hon märker att jag har huvudvärk.. Hmm huvudvärk har jag inte haft nu på några dagar. Eller hade det lite idag men tog inte huvudvärkstablett.

Så försökte hon få mej att käka en glass förut.. Jag gav en till henne och hon sa "men ska inte du ha någon.. varför inte?".. Hon vet att jag inte äter sånt skräp och  ändå måste hon fråga. Ååh..


Funderar på att börja med ABC-dieten. Iaf några dagar och se om den funkar liksom..


happy me

Heeej :) Gissa vad... Jag vägde mej imorse. Och jag har gått ner i vikt. Visst inte mycket, men 4 gram... Hmm så alltså blir det circa 1 kilo på 1 vecka.. Jaja något sånt är det iaf.
Jag ska ner ännu mer.
6 kg kvar.

Ikväll blir det massa träning. När mamma gått och lagt sej så ska jag hoppa hopprep, träna magen, benen och armarna.. Jag vill ju inte gå ner och bara ha kvar fläsket haha uschi..

Ni får ha det bra nu ska jag se vad J tyckte om en diet som jag visade henne :)

Den som faller först vinner


Blir sugen på allt

Kollade precis på Tonårsliv. Det var sista avsnittet :( Lite tråkigt. Tyckte det var riktigt bra.
Men har fortf Joanna från tonårslivs blogg att läsa hehe . Alltid trevligt :)

Börjar bli hungrig också... Hmm. Jag får lägga mej tidigt ikväll kanske så jag inte börjar hettsa. Kvällarna är alltid värst jag blir sugen på allting. Usch !!
Men nej jag tänker inte äta. Jag får sitta och klistra i min lilla thinspobok :) Har ju inte gjort så myckket i den så det är ju en bra idé..


Kanske kan göra en kopp kaffe.. Så jag blir mätt för ett litet tag iaf. Japp det ska jag göra :)


Baby I can feel your halo

Jag har legat inne hela dagen. Varit ute i högst 15 minuter och det var när jag följde med syrran ut och lekte.
Har ingen lust att gå ut o detta tråkiga vädret. Jag har börjat frysa så fruktansvärt mycket. Förr kunde jag gå ut i bara en tjocktröja utan att frysa men inte längre. Och ni behöver inte ens nämna vad det beror på för det vet jag nog själv isf...

Och J... Jag tänker på dej gumman. Jag finns här om du vill prata. Natt som dag.


Imon så ska jag ringa ett jobb som jag hoppas jag ska få.. Dom har inte ringt mej än och jag har varit lite seg med att ringa dom också. Men imon ja då ska jag fan ringa. Jag måste.  Håll tummarna för mej :)





You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away


middag

Jag har precis ätit middag. Jag såg hur mamma kollade på mej. Hon ville att jag skulle äta mer än vad jag gjorde. Hon försökte tvinga i mej en potatis.. Men det blev istället 4 fiskbullar en gurkbit och en äppelciderkappsel.
Jag är faktiskt riktigt mätt även om man inte kan tro det... Efter middagen blev det efterrätt. Gårdagens kladdkaka och glass. Jag sa nej.. Men sen när glassen kom fram då började mamma tjata igen om att jag skulle ta en.. Men nejnej jag kan inte. usch ! Inte svika  J...


Kan någon förklara varför...

Jag vet inte vad det är med mej... Jag kan inte ta till mej när folk säger något bra om mej.
T.ex nu för bara några minutersen.. Mamma kom fram och sa "Vad ovanligt det är att se dej i jeans det är verkligen jättefint".. (Jag använder aldrig jeans). Men istället för att säga tack eller vad man nu ska säga så vände jag mej bara om.. och hon försökte igen.. Då sa jag typ "mm tack".. ganska tyst. Det spelar ingen  roll om jag skulle kännt mej som världens snyggaste jag hade ändå inte kunnat ta till mej vad hon sagt.
Jag blir nästan ledsen när hon sa så.. För jag ville inte höra det..

Jag vet inte varför det är så.. Varför vill jag inte höra när nägon säger något sånt om mej ? Borde jag inte bli glad istället. Tydligen inte... 


Försovit mej

Jag har försovit mej. Som vanligt.
Skulle vara hos D, vid 12 men nu är klockan 10 över. Det gör nog inte så mycket ändå. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag försöka få mamma att skjuttsa mej till D. För det spöregnar ute och jag orkar fan inte gå ut när det är sånt här väder , usch !!

Fick sms av J nu, hon hade varken ätit frukost eller lunch, bara tagit en brus så då gör jag samma sak så ligger vi lika :)

Om du lämnade mej nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
Jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

Men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Bara för att...


Bara för att jag gillar bilden.

Sådär

Jag är färdig. Eller ah iaf för stunden. Jag vet inte riktigt vad jag tycker.
Kan inte bestämma om jag ska byta header eller inte.
Men jag får se, jag får se...


Om bloggen ser konstig ut

Tänkte försöka ändra designen lite så om det ser konstigt ut om ett tag så vet ni varför.

kram

jag är hemsk

Jag är hemsk.. Jag är hemsk... Jag är hemsk.

Hur kan jag ? Hur dum får man vara..
Jag gjorde något som jag lovat mej själv sen länge tillbaka att inte göra.
Jag vill inte dit igen. Det är hemskt. Det är äckligt. Det är så åååh... Jag har inte ens ord för det.

Jag vågar inte ens berätta för dej J... Jag skäms så otroligt mycket. Men jag hoppas du förstår vad jag menar med detta inlägget...


Helvete.


Ingen bra dag.

Tog en bit kladdkaka. Ångest. Varför ?
Först en tugga, sen en till. Den tredje spottade jag ut och så slängde jag skiten. Så onödigt...
Jag är onödig.

Ingen bra dag alls. Var och lämnade in min mobil Jävla skit mk... Kom dit o så sa killen att jag inte kunde få en ny utan dom var tvugna att lägga in den på lagning. Om några dagar får jag veta om det blir gratis eller om dom anser att jag gjorde sönder den själv. Då sa jag att om det kostar vill jag inte reparera den.. Men då kostar det 275 kr eller om jag vill skrota den 200 kr. ? Herregud. så jag sa att då skiter jag att ens lämna in den.
Men då var killen schysst och sa att han kan ta bort den avgiften om jag väljer att inte reparera den. Så det var väl det enda bra idag då.

Beställde även en mobil till dz, får hoppas han får den snart. Har även hittat en snyggve mobil till mej själv. Åh vad jag vill ha den.. Tyvärr är det samsung och jag vill hellst ha sony.. Men finns inga  snygga touch..
Om någon vet någon snygg touch med sony så säg gärna till.

puss

besatthet

Mm.. Ni kan ju gissa hur många gånger jag tänker så om dagen.. Alldeles för många gånger.
Min besatthet har blivit helt sjuk. Jag vet att jag aldrig kommer att komma ifrån den.. Vill jag ens det ? Inte just nu.. Att kunna veta hur många kalorier det är i allting är skönt. Tänker aldrig gå över min gräns.. Den kommer bara sänkas.

Jag vet inte när det började egentligen.. Alltså när jag började tänka på min vikt.
Tror det var när jag gick i 7:an eller 8:an när det kom en ny tjej till klassen. Jag var normalviktig men hon var ganska tjock, bara ett år innan så hade hon haft anorexi.
Vi blev bästa vänner hur snabbt som hellst. Jag vet inte när men på något sätt så började vi båda att banta. Hennes morfar hade berättat hur hon kunde göra.. Vi provade och kilona rasade. Efter det blev jag fast. Jag gick upp och ner i vikt. Som mest har jag vägt 60 kilo. Det är helt sjukt. Jag såg inte ens hur tjock jag var.
Efter ett tag började hon... Vi kan kalla henne Sofie.
Sofie började springa med en annan vän. Det var alltid vi tre. Men jag hatade att springa. Så jag slutade äta och när jag väl åt då spydde jag upp det. Men jag märkte att det var förgäves. Att spy ändrar ingenting. Du går inte ner i vikt av det.
Kommer ihåg när jag skulle berätta för en kompis att jag hade börjat spy. Det bara kom "jag måste berätta en sak, efter jag har ätit går jag och spyr".. Hon bara kollade på mej och jag sa snabbt "haha nej jag bara skojjade".. Jag kunde inte berätta. Samma sak  som när jag började skära mej, jag lurade i mina kompisar att det var min kanin som hade gjort det. Jag vet inte om dom gick på det men dom sa inget mer om det iaf.
Jag och Sofie beställde bantningspiller och ja vi provade allt. Vi var nog ganska bra på att dölja vad vi höll på med.


Jag spyr inte längre, jag skär mej inte längre.
Men jag är besatt i att bli
smal.
Jag är besatt i att bli underviktig.

Okej, det där lät säkert konstigt... Nu menar jag inte att jag tänker bli helt sjukt smal men hellre bmi 17 än bmi 19..

rastlös

Ja herregud vad jag är rastlös. Blir aldrig det annars typ men nu på senaste har jag blivit  xtrem haha. Jag vill dra ut fast ändå vill jag stanna kvar hemma och se på film.
Sitter här och velar.

Försöker också få tag på en vän som lånat mina hörlurar i flera veckor. (jag skulle få dom dagen efter). Snackade med henne igår om att jag var tvungen att ha dom idag för att jag ska lämna in mobilen imorgon. Jag har ringt, sms:at försökt med msn men inget svar.
Jag antar att hon ignonerar för det är det hon gör som bäst. Shit vad jag blir irriterad på henne. Ska inte låna ut saker till henne nå mer.

Viktkontroll

Yes, idag hittade jag dom. först var jag lite osäker på om det var rätt för jag hittade inget om att det skulle minska sötsuget så fick fråga och jovisst det skulle minska :) O nu har jag tagit en :) gott :)

Såå, vad har hänt idag. Blev ingen frukost iaf det "hann" jag inte med. Så åkte jag och träffade mami och hennes vän + barnen. Det var trevligt. Har ätit en knäckemacka hittils idag och nu fick jag en vindruva instoppad i munnen av lillsyrran.

Förresten så blev det ingen alkohol igår. Eller jo, D , sprang och hämtade en cider till mej som jag kunde ha till filmen. Haha jag kan säga att jag blev faktiskt lite lullig på den pga att jag inte ätit något alls på hela dagen haha.
Vid halv 3 så åkte vi hem från K, och jag somnade på direkten..

Idag då ? Vad händer idag ? Eller ikväll kanske jag ska säga. Vill gärna ta det lugnt hemma. Se på en film eller något men antagligen ska jag väl till K, om allt folk drar dit.. Vi får se, vi får se...

Ingen mat idag.


Nu blir det snart mat. Eller inte. skönt. D kom precis in och sa att det inte fanns så mycket mat. Fanns bara en portion. Haha ojjojj säger jag bara. Ikväll kommer bli en rolig kväll... Hmm ne jag vet inte.. Får vara försiktig med alkoholen iaf då jag bara ätit en knäcke. Men det ska gå..
Om jag inte bloggar mer ikväll så hoppas jag ni får det roligt vad ni än ska göra :)

Tog med datan

Yes, jag tog med datan till D.
Fan vad det regnade på vägen hit haha. Blev skitblöt. Jag i sommarkläder + regn = dålig kombo.
haha, jaja. Börjar känna mej hungrig,har ätit en knäckemacka utan något på... Måste hålla mej till middagen..

Bloggar mer sen.

Tröttis

Ska strax åka till  D. Mina ögonolock håller på o stängas igen. Jag är trött med andra ord. Men hade lovat D att komma tidigt idag för han e så sjuk. Men hoppas på fest idag iaf.

Ska köpa viktkontroll innan jag åker till D också. Ett måste. J köpte ju äppelcider-kappslar så :)

Blir nog inte mer bloggning idag.. Om jag inte tar med datan men det vet jag inte om jag orkar :)

puss på er

Mitt hjärta gick upp till 180

Asså shit. Ni fattar inte vilken panik jag fick.
Jag läste J,s blogg. Gud... Det var ett ganska långt inlägg men mitt hjärta gick upp i 180 och jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Skulle hon lämna mej nu.. Skulle hon svika mej ? Vad hade hänt som fick henne att helt plötsligt bli en annan person..
Ah men nu snackade vi på msn och jag sa "du får börja äta om du vill asså det är ok".
Men då förklarade hon alltsammans och vilken lättnad.

J, lämna mej aldrig. Vad skulle jag göra utan dej ? <3

Bantardrottningar

Nu börjar det en dokumentär på tv 3. Bantardrottningar.
Ingen aning vad den kommer handla om men jag ska kolla iaf.

Mår inte så bra.. Känner mej uppsvälld.
Äcklig.
Mmm..
Tårarna rinner. Jag vill inte se ut så här.

Imon ska bli en bra dag. Kanske blir alkohol på kvällen. Vilket betyder ingen mat på dagen. Jo något litet men inte för mycket.



Does someone hear my cry? Im dying for new life.

Jag har aldrig glömt vem jag var.

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Pokernörd

Sitter och spelar poker nu.. Som vanligt  haha. Är det enda jag gör på dagarna typ. Tråkigt liv ? Yes.
Ge mej ett jobb tack !!! Det skulle verkligen behövas. Orkar inte gå hemma mer. Ni som varit arbetslösa ett år, ni vet nog vad jag menar.
Har sökt massa jobb sen studenten men får ju fan inget. Jag skulle aldrig gått medie-utbildningen. Fyfan va tråkigt det var. Jag och lärarna kom inte överens... O så går det ju bara massa skitsnack överallt.

i 3:an blev jag vän med C. Jag slutade umgås med min dåvarande bästa vän E. o  gud vad jag saknar henne. Jag önskar att jag kunde gå in i hennes hjärna och försöka få henne att förstå att det hon gör är FEL. Men det kommer hon aldrig förstå.  Jaja nu blir det middag :O


Ordinary girl


(Bild på mej från 2007)

She can be like all the other girls
Be just like all the other girls
Living in an ordinary world
Just to fit in, in the ordinary world
Just to fit in like an ordinary girl

blåser iväg

Kom precis hem. Gud va kallt det är ute ! och så ösregnar det också. Först gick jag utan paraply men sen fick jag springa upp igen och hämta ett.  Efter ett tag märkte jag att paraplyet va sönder så det  var ingen idé att ha det framme.
Gick inte till ams, fick ta bussen, mina fötter var dyngsura och jag blåste typ iväg så det var ingen idé att gå.

Nu ringde min galna farmor också. Hon har blivit inlagd... igen.
Hörde mamma snacka med henne o tydligen hade två poliser kommit och hämtat henne när hon satt och spelade poker med en vän. Hon vill att jag ska komma och hälsa på.. Men det tänker jag inte göra. Har aldrig haft någon bra kontakt med henne ändå... Varken med henne eller pappa. Lite synd men jag bryr mej inte längre.




Vad gör jag här ?

Ja, vad gör jag här. Jag har försovit mej och måste gå om 10 minuter haha. O jag tänker inte ta spårisen utan jag ska gå ner så nu får jag allt skynda på. Men jag satte på datan för att ladda min ipod, måste ha musik när jag går annars tar jag spårisen hehe.

Har precis ätit frukost, blev en vinägerkappsel och en knäckemacka :)

Nu måste jag dra vi hörs sen.


Nu blir det sängen.

Jao. Borde gått och lagt mej för längesen egentligen men här sitt jag. (är inte förvånad). Jag kommer antagligen vara supertrött imorgon när jag ska upp halv 8. Men jag får skylla mej själv att jag inte går och lägger mej i tid.
Snart börjar förhäxad på tv också.. Kollar alltid på det på nätterna så antagligen kommer jag väl ändå inte kunna somna förräns det är slut.
Kommer antagligen försova mej också haha. Det är något som jag är bra på men då skippar jag frukosten, det är lika bra.

Och nuuuu kom jag på att jag måste leta fram massa papper också. Fan också det hade jag glömt. Ska ha med mej hur mycket papper imon som hellst till ams och hälften vet jag inte ens var dom är någonstans.


Sjukligt sockersugen

Usch. Det känns som om jag kommer hettsa eller något. Är sjukligt sockersugen. Men jag vet att om jag bara tar en macka då kommer det bli två, och tre osv. Nee jag får inte ! Vid sånna här tillfällen är det skönt att J, finns. Vad skulle jag göra utan dej ? Du är bäst !!

Ligger och kollar på efterlyst nu. Vissa grejer är så hemska.. Jag kollar bara lite halvt då jag spelar poker. Men det var ett par som fått ett barn som dog och sen är det någon som har tagit barnet eller något sånt. skithemskt. Sånt får ju inte hända.Vilka jävla människor det finns.


Dom tävlar i självsvält

Kom in för en stund sen. Gick en rask promenad :) Det var skönt, tog väl circa en halvtimma. Ska ut sen igen.. Har lust att springa men får se. Jag orkar ju längre om jag går snabbt.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5079192.ab <--- Där har ni något intressant att läsa.Dom tävlar i självsvält. Det var J som visade mej den. Både jag och J tycker att dom överdriver en aning ! 500 kcal om dagen räcker gott  och väl för oss.

Tyck att vi är överdrivna men vi har kontroll över vad vi gör :)




Lekt med M

Har  varit ute och lekt med M och hennes kompisar :P Dom är för söta.
Motion iaf så som dom springer :)

Sitter här nu och väntar på att mami ska komma hem. Vettefan vad det kommer bli för middag men ska ändå ut och gå 1 timme sen med J.  Inte J peppvän utan en annan.

Ska upp skittidigt imon också. Herregud hur ska jag orka haha. Jag som alltid sover till minst 12. Ska till ams på något möte och lämna in lite papper så jag får pengar.

vi hörs sen puss

Promenixa

Nu är det nog dags för en promenix för mej. Ska gå genom kyrkogården som vanligt. Den är megastor och det är inte mycket folk där så det är skönt. Gillar inte när folk tittar på mej när jag går/springer. Blir nog att jag är ute en timme typ. 

Blev inte stan idag. D är sjuk, stackarn. Men vi får ta det någon annan dag när jag också har pengar kanske haha. Behöver nya kläder till sommaren :)



Vad ska ni göra idag ? :)

frukost

Godmorgon på er. Eller ska jag säga god eftermiddag haha.
Jag satte väckarklockan på 11 men jag snoozade alldeles för länge och tillslut stängde jag av den. Trött eller vad ?
Nee jag måste fan pallra mej upp ur sängen nu om jag ska hinna gå i stan med D innan jag hämtar M.

Måste äta frukost innan jag går också. Blir som vanligt en knäckemacka med en kopp kaffe.
Vet ni... Någonting som jag saknar jättemycket är fil och cornflakes .. Det kanske jag tillomed har skrivit här någonstans i bloggen. Men det är synd att jag inte kan äta det.
Men nu försöker mamma med att köpa special k  men det är fortf hur många kcal som hellst där i. Ne jag får skippa det så får J tycka synd om mej haha.

Sill dubbel

Sitter just nu och spelar poker :) En sill dubbel, haha.  Brukar vinna på den så. O nu behöver bara en till åka ut så får jag lite cash. Göttans..
Och nu hände det en åkte ut och jag vann.

Ligger i min säng och kollar på Hells Kitchen.
Var hos D förut. Vi gjorde inte så mycket, han satt vid sin data och jag satt vid min haha. Fanns inte så mycket att göra. Sen gjorde hans pappa mat. Vettefan vad det var för något men det luktade gott. Jag tog ingenting, sa att jag var mätt.

Ska lägga mej tidigt hade jag tänkt .. Så det blir nog ganska snart. Ska försöka sova iaf.

puss

Till alla er som...

skriver saker i stil som "du är dum i huvudet" "sök hjälp" m.m. Ni kan bara gå och gräva ner er ok ? Det här är mitt liv, det är mina val vad jag vill göra. Om jag väljer att inte äta så vad gör det er? Det skadar ju inte er eller hur? Ni känner inte mej. Ni vet inte hur jag ser ut..
Blir bara så trött.

Sure,  okej jag är väl dum i huvudet. Det är eran åsikt men vet ni vad... Jag bryr mej inte ett smack.

Sophies anorexia story


Twilight

Det känns som att något håller på att gå sönder inom mej ... Jag mår sjukt illa. Vill lägga mej ner och sova bort hela dagen just nu .. Jag somnade lite förut men blev snabbt väckt. Jag ser ut som en zombie nu.

Ska nog sätta mej och se Twilight nu. Hyrde den igår och det var faktiskt första gången jag såg den tro det eller ej.. Jag hade faktiskt lite högre förväntningar av den haha. Sure den var bra men folk är ju besatta i den ? :P


magen värker

Har varit vaken hela natten. Onödigt att gå o lägga sej nu liksom.
Kan inte sova. Magen värker... Men jag kan inte äta frukost riktigt än för då kommer jag inte kunna hålla mej till middagen och det måste jag. Det räcker med frukost och middag... Om ens det.

Förresten, sa ju igår att jag skulle köpa något som hette viktkontroll.. Dom hade inte det så fick köpa äppelciderkappslar istället. Dom kostade lite mer men J har ju viktkontroll så då kan vi ju jämföra vilket som är bäst.

Jaja får iaf bli en kopp kaffe. 2 kcal. Om jag skippar mjölken!! Vilket jag inte gör, trotts att det inte är det nyttigaste. Men om jag tar pyttelite så blir det nog bra. Då kan jag hålla mej mätt ett tag också.

puss

Middag

Har precis ätit middag. Mamma hade gjort köttbullar i sås med potatis. Jag försöker undvika potatis så tog bara 5 köttbullar. Känner mej fet. Jag vet att 5 köttbullar inte är så mycket men ändå känner jag mej som störst i världen.
Jaja, Ska inte äta mer idag. Är typ högst uppe i 200 kcal men säger typ 300 ändå :)

Ska till D, lite senare och där blir det inget bloggande tyvärr haha. Men kanske skriver något innan jag går :)

FYFAN

Mmm, det är det rätta ordet.

Äcklig, fet, tjock, mullig !!!! åååh!

Fyfan. Ångest.

Smsade J nyss. Hoppas hon svarar snart !!!


Jag vill, jag kan, jag ska

Gick upp för en stund sen. Har precis ätit frukost. Blev en liten knäckemacka och ett glas vatten. Skulle gissa på 50 kcal högst (?) Nu ska jag hålla mej tills middagen, får inte äta innan.

Ska ner till ica strax också... J, hade varit och köpt något som hette viktkontroll , skall tydligen öka förbränningen och minska sötsuget. Kostar 55 kr för 20 tabletter tror jag. Men det är värt att prova :) Fast mamma kommer bli galen.
Förut har hon inte riktigt brytt sej om att jag hållt på med sånna här grejer men nu blir hon nästan arg när jag tar en knäckemacka till frukost.  Men jag bryr mej inte, jag ska gå ner. Jag måste gå ner.


Jag vill, jag kan, jag ska !

thinspo

Har suttit nu ett tag och klippt och klistrat i min thinspo-bok. Blir jättefint och gillar den jättemycket :)
Det var J som fick mej att göra den. Hon satt själv och gjorde en :)

Imorgon bitti ska jag ut och springa. Jag med min dåliga kondis haha. Men jag måste. Vill jag bli smal så..

En väldigt bra grej som jag läste i min "guide" ... "Vill du hellre att personer säger -Snälla hoppa av mej du krossar mej, än - Ååh du väger ju knappt någonting"

Jaja har inget mer att skriva just nu. Är hungrir som bara den men jag får inte äta. Jag får inte bli tjock.

matmatmat

Har precis ätit. Blev lasagne. Jag ska säga er att jag var nära på att ta en pan pizza :O hur tänker jag ? Men jag ångrade mej snabbt iaf så det blev lassagne. äckligt. Jag gillar inte det så åt inte alls mycket men känns som om jag skulle kunna spy när som hellst.

Har inte ätit något på hela dagen. Förräns nu då. Har legat och kollat på film hos D. Ingen av oss har pallat att gå ut till köket och fixa iordning någonting.

Nu sitter jag iaf och pratar med J. Älskade J.  Vad skulle jag göra utan dej gumman ? Jag skulle lätt vara världens fetaste om jag inte haft dej  !<3

Beautiful

I count on the make-up to cover it all
Crying myself to sleep cause I cannot keep their attention
I thought I could be strong
But it's killing me!!   

I want to hear you say
Who I am is quite enough
Just want to be worthy of love
And beautiful
 
Sometimes I wish I was someone other than me
Fighting to make the mirror happy
Trying to find whatever is missing
Won't you help me back to glory?  

Does someone hear my cry?
I'm dying for new life.....
 

bakis ?

Om jag är haha. Fyfan säger jag bara. Inatt typ runt 2 så åkte jag till K.. Där fanns det whisky. Jag var inte direkt sugen så jag tackade nej.. Men sen blev det en shott.. sen en shott till osv. Blev kanske 4-5 stycken. O jag hade ju inte direkt ätit något på dagen så jag blev skitfull snabbt. Sen gick jag och D hem. Jag var helt borta. Sprang upp och spydde. Tog med mej en hink in i rummet och där låg jag hela natten och spydde.
Så som ni förstår så mår jag inte direkt bra idag. Har knappt ätit någonting, vilket är bra. O så har jag haft grymt ont i hela kroppen också.. Det var ganska jobbigt att gå runt på liseberg i flera timmar när jag hade så ont. Men jag hade ändå kul:)

Sen fick jag skäll av mammas kompis. Hon blev arg för att jag kommenterade at jag hade ett fettoansikte. Hon sa att hela jag var smal.. Men vart då ? Jag vet att jag är tjock, knubbig, fet jaa vad mer ? Jaja skriver mer senare.

puss på er

love

Klockan är snart 23.. Måste sova snart om jag ska orka upp imorgon. Ska till liseberg with the family. Och D ♥ hoppas jag.
Vi hade en liten fajt med varandra innan han gick idag.  Eller det var mer jag som började bråka med honom. Om ingenting faktiskt. Jag blir så känslig när jag inte äter att jag kan gråta för ingenting. Det är väl därför vi bråkar så ofta. Men jag älskar honom. Och jag är så glad att han stannar hos mej. Han vet  precis hur jag fungerar: hippo :)

give me her body

Huvudvärken är fortfarande kvar. Eller den försvann men nu är den här igen. Trotts att jag åt alldeles nyss.. Så varför kommer den tillbaka. ork.
Har iaf ätit en räksallad. Mamma försökte få mej att äta me rän vad jag gjorde men det räcker med en portion. Varför äta mer ? Även om det var riktigt gott men jag vet ju redan hur det smakar haha.

Jaja finns nog inte så mycket mer att tillägga.
Lägger in en bild på vackra Rachel Bilson.


Ge mej hennnes kropp ?

otrolig huvudvärk

Mm. Den kom för några minutersen. Fan vad jag hatar det. Pallar inte. Jag vet att det är för att jag inte äter men ändå. Kan inte denna morgonhuvudvärk försvinna.. Kommer ju varje dag.
Men den försvinner nog snart får jag hoppas.


Inte nog med det. Jag känner mej uppsvälld. Ni vet så där man känner sej när man har ätit way to much ? Mm precis så känner jag mej nu. Drack ju ett megaglas med vitaminer så det är inte så konsigt. Men jag hatar det. Hat !


Godmorgon

Har precis gått upp. Hjälpt min syster med maten lite :) Men jag tror jag försöker att hålla mej till middagen. Det är onödigt att äta nu när klockan är halv 2. Onödiga kalorier.


Annars då... Ska nog klippa mej idag, mitt hår är så slitet så det behövs verkligen. Men det blir bara topparna. Skulle gärna ha kort men jag vet att jag alltid ångrar mej när jag klipper det kort så.

Nee nu ska jag gå och fixa ihop ett vitaminglas som jag så fint kallar det. Mamma köpte vitaminer till mej igår då jag inte får i mej tillräckligt. Tror dom hette multikvinna haha. Sån brustablett ni vet ?


Där hittade jag bild också haha. Vad löjlig jag är. Ne men det är sånna fast det var ännu mer vitaminer i min. Det är ju ganska bra att ta om man inte får i sej frukt och andra grejer. Kostade bara 23 kr. Fast den på bilden kostar 19.
Puss på er

Hej hej

Har suttit här nu några timmar och försökt pilla med designen på bloggen. Som ni ser så är den inte speccielt vacker men den får duga så länge tills jag hittar någon som kan hjälpa mej :)

Som ni kan läsa till höger så handlar denna bloggen om mej... Att jag försöker gå ner i vikt. Men inte bara om det såklart. Kommer skriva om kärlek, vänskap och massa grejer.


Det är valborg, dom flesta är nog ute och festar nu. Men jag sitter här och möglar. Jippi.. not.

Men jag var inte direkt på humör för att festa idag. Hade ändå blivit för full då jag knappt ätit idag. Men man måste ju få ha lugna helger ibland också, right ?


Nu ska jag inte tjöta mer, skriver mer imon.


RSS 2.0